lördag 20 april 2013

Fotbollslördag

Idag startade vi dagen tidigt med morgonpromenad/löprunda. Det var svinkallt i vinden men äntligen klarblå himmel så vi njöt till fullo. Johan och jag gick ut till Picnic Point och Kristoffer sprang milen under 55min och var mäkta stolt när han kom hem.
Johan på besök
Efter en liten paus så drog vi iväg för att äta brunch på MariGold Kitchen.
Johan på besök

Det visade sig att det var första dagen för Farmers Market så vi passade dessutom på att kolla in det när vi var i krokarna. Dock var det inte så mycket roligt att köpa eftersom det är så tidigt på säsongen. Plus att det som sagt var svinkallt.
Johan på besökJohan på besök
Istället blev det en ordentlig tur till FPL och Kristoffers lab. Johan fick en crash course i konstruktionsteknik (med träbroar som utgångspunkt så klart) och jag passade på att uppdatera mig på vad det är Kristoffer jobbar med på dagarna egentligen.
Johan på besök
Ett snabbt stopp på Target och University Book Store (där Johan fick köpa en badger-mössa) hann vi med innan det var dags att bege oss till matchen. Vi stannade dock till på Union South först för att dricka lite öl och äta nachos innan matchen började.
Johan på besök
Det var bara en träningsmatch för Badgers men minst lika festligt ändå. Dessutom lyckades vi (Kristoffer) fånga en t-shirt från t-shirt-kanonen så därmed var lyckan total. 
Johan på besök
För att hålla värmen hade vi med oss både filtar och sittunderland men säkrade för säkerhets skulle upp med varsin varm choklad. Mums!
Johan på besök
Nu blir det hemmagjord Pizza. Tack och hej!

3 kommentarer:

 1. Härlig dag!! Vi haft sol och kallt med....men det blev bra vid lunch och det blev lunch ute ;)

  Hemmagjord pizza låter perfekt!!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad lyxigt med utelunch! Längtar till den värmen kommer hit så att vi också kan njuta av maten utomhus.
   Ha det super. kram Lina

   Radera
 2. Kära barn vad ni verkar hitta på kul/intressanta saker ihop. Så kul att läsa i bloggen varje gång! Värmen tar vi med oss från Florida! Bamsekram till er alla tre!

  SvaraRadera