tisdag 23 april 2013

Softball och ölprovning

I söndags var tanken att vi skulle åka till ett bryggeri men Johan kände sig inte bra så vi fick vara hemma och kurera oss. Fast framåt eftermiddagen kände vi att det nog skulle vara nyttigt med lite frisk luft så då gick vi ner för att kolla på lite Softball. Wisconsin mot Ohio. Vi tajmade in matchen så bra att vi både fick se en homerun och Wisconsin besegra Ohio. On Wisconsin!
Johan på besök
Igår gick jag och Johan en tur på Capitolium med alla andra små skolbarn. Lite stökigt men ändå riktigt skoj. Barn ställer så himla bra frågor. Några mindre bra också förvisso. Och några som inte var frågor ("Jag tycker den stenen ser ut som en pudel." "Och den ser ut som en anka" osv...) men som var ganska gulliga ändå.
Johan på besök
Efter turen mötte vi upp Kristoffer och åkte vi för att käka lunch på Famous Daves. Ett härligt ställe från typ 50-60 talet med fokus på burgare, revben och massa annan god amerikansk mat.
Johan på besök
Johan mådde bättre så efter lunchen bestämde vi oss för att åka till New Glarus bryggeriet. På vägen till New Glarus stannade vi till vid en träbro och Kristoffer berättade vad som var problematiskt med utförandet av just den bron.
Johan på besök
Sedan kom vi fram till bryggeriet där vi spanade in öltillverkningen och provade lite olika sorter i solen.
Johan på besök
Till kvällsmat bestämde vi oss för dumplings eftersom Johan aldrig testat det innan. Tyvärr lyckades vi köpa asstark chilli och resultatet blev knappt ätbart. Kristoffer och jag var superbesvikna eftersom vi ville visa upp vår paradrätt. Johan var dock snäll och sa att det var jättegott samtidigt som han svepte (ungefär) fem glas vatten i följd...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar