Hursomhelst. Här kommer lite bilder på tisdagens kvällsmat: Sparrisrisotto med gremolata (receptet hittar ni här). Den blev faktiskt väldigt lyckad. Tyvärr är det ju inte sparrissäsong här riktigt än, men jag kunde inte riktigt hålla mig. Jag ser det som att jag klimatkompenserar genom att hålla den helt vegetarisk i alla fall. Men när sparrisen är i säsong då blir det definitivt mer av den här rätten.
Åh, min sparrislängtan håller i sig tack vare dina vackra bilder Lina. Så gott! Några månader till, sedan ska det minsann ätas färsk sparris och då ska jag prova ditt tips. :)
SvaraRaderaKram Lotta
Det gör du definitivt rätt i :)
RaderaOMG - så gott! Jag är inne i en sparrisperiod. Och risottperiod.
SvaraRaderaAlltid hungrig ;)
Tack för inspiration!
xx
haha!
Raderaperfekt kombo då :)
kram Lina