onsdag 19 december 2012

Snöstorm i antågande

Idag är vädret ganska milt men det är en stor snöstorm i antågande och jag väntar med spänning för att se hur det ska bli. Mellan 12 och 16 inches ska det tydligen komma här i Madison och Megan berättade att det är många studenter som bokar om sina bussbiljetter för att ta sig hem innan snön kommer. Praktiskt taget hela midwest kommer få snö och sedan ska det bli några dagar med temperatur stadigt under nollan. Det betyder att vi kanske får en vit jul i år ändå. Det vore ju verkligen underbart. Jag håller tummarna.
20121218-IMG_5281
Annars har vi bestämt att inte byta julklappar med familjen i år men jag och Kristoffer ska i alla fall byta lite. Vi har dock fuskat en del och delvis köpt klappar till oss själva, dessa har jag sedan slagit in och skrivit "God Jul önskar Tomten". Så vet vi att vi får precis det vi vill ha liksom. Känns faktiskt rätt bra :) De ligger nu så fint under granen och väntar tillsammans med några riktiga överraskningar.

Translation: The weatherman promise a snowstorm tomorrow that will give us a white christmas this year. I'll be keeping my fingers crossed about that last part. And also, the forecast makes me feel pretty good about already having done all (well, I just have to get Kristoffer something, but I still consider it a big achievement) of my christmas shopping. No need for me to get out on icy roads. Yay :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar