torsdag 4 oktober 2012

Vår lägenhet

Vi bor i ett bostadsområde som tillhör Universitetets Campusområde och som speciellt riktar sig till forskare och deras familjer så det är ett ganska lugnt område. Husen är från byggda ungefär på 50-talet men har renoverats hyfsat nyligen.

Efter gårdagens önskemål om att ni vill ser hur vi bor kommer här lite bilder på det. Nä den är inte så spännande eller så ljus som vi skulle vilja men den är faktiskt väldigt fräsch, heltäckningsmattorna till trots :) Här kommer bildbevis
lägenheten
Utsikt från vardagsrumsfönstet, vardagsrummet, vy mot köket, vardagsrummet med vy från "hallen" vid sovrummen, egenritad planlösning i paint :), badrum, sovrum med anskrämligt överkast, utsikt från sovrummet, sovrum2 som vi inte vet vad vi ska göra med. Anledningen till att det står en dörr i sovrum två är för att vi hade den ena soffan därinne först men efter påtryckning från maken flyttade vi den till vardagsrummet och då var vi tvungna att montera ner dörren.
Det har varit en väldigt annorlunda känsla att försöka inreda en lägenhet för bara 9 månader. Eftersom vi ville kunna flytta in så fort som möjligt var vi ju också tvungna att göra alla våra inköp väldigt fort. En lustig grej med sofforna är att de har exakt samma material som vår soffa hemma i Göteborg. Konstigt.

Nu har vi i alla fall en bra bas att jobba med. Så får vi se om vi kan köpa lite mer spännande möbler och tavlor, framkalla lite kort att sätta upp på väggarna och göra allt annat smått och gott för göra lägenheten lite mer "vår" för varje dag som går. Kanske kommer vi på att sofforna är på tok för mörka och byter ut dem mot två ljusa. Kanske bestämmer vi oss för att inreda sovrum nummer två till "Linas pysselrum". Vem vet vad framtiden har att erbjuda :)

Translation: A look at our apartment. There are still a lot of things that are missing to really make the place "ours" but we're on our way.

2 kommentarer:

 1. Stort och fint. amerikanskt.
  pysselrum verkar väl helt rätt i det sista rummet.
  tack för titten!
  kram jo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är den inte större än vår lägenhet hemma i gbg, men den har lite annan planlösning så det kanske verkar större när man har ett helt rum man inte vet vad man ska göra med... eller inte vet om det ska bli pysselrum eller inte :)
   kram

   Radera