fredag 5 oktober 2012

Presidentbesök

Igår var President Obama här i Madison för att tala. Väldigt spännande tyckte vi så klart och anmälde oss genast på en maillista (det var man tvungen att göra för att bli insläppt på området). Det stod dock inga tider på hemsidan så vi fick kolla på Vita Husets pressutlåtande för att gissa oss till när han skulle hålla sitt tal. Men. Det ville sig inte vår väg. Hela området fylldes upp väldigt snabbt och när vi väl kom dit var det fullt för länge sedan. Tydligen hade folk börjat köa dagen innan, så det hade nog inte spelat så stor roll om vi hade kommit en timma tidigare än vad vi gjorde.

President på besök
Jaha, det var ju surt att missa chansen till att få se och höra en amerikansk president tala. Vi försökte ändå hålla humöret upp och gick för att kolla när han kom med bilen i alla fall. Ganska spännande det också faktiskt. Det var fullt av stora helikoptrar som fluffade runt ovanför oss och det kändes som de skulle landa på oss. Före Obamas bil kom massa polismotorcyklar (säkert 30) och massa polisbilar. Och sedan, efter att ha stått och väntat i kanske 15min så kom en stor svart bil med flaggor. Den passerade oss på typ 15 sekunder. Well, det var kul så länge det varade.

President på besök
President på besök

Translation: Yesterday we went to see President Obama speak at UW. Unfortunately we were too late but at least we got to see his car. Better luck next time?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar