lördag 13 oktober 2012

Lördagsinlägg 2^2

Okej, lördag igen. Arbetsveckan över och helgledigheten tar över. Gött mos! Idag ska jag inte skriva ett lite kortare inlägg. Jag har nämligen inte så mycket nytt att tillföra denna bloggen denna veckan. Dock så har vi säkert en öl eller två som vi kan diskutera.

Till att börja med så ska jag säga att jag är sjukt nöjd med mig själv för att ha spelat Ultimate eller Ultimate Frisbee som man också kan kalla det. På jobbet spelar dom en timmer på lunchen varje måndag, onsdag och fredag. Jag var alltså med i onsdags och i fredags. Sjukt jobbigt. Bara en massa sprinter hela tiden och lite vila. Kroppen värker av muskler i benen som hade glömt bort att dom existerade, jag har skrubbsår på benen och ljumsken känns som den gick i två bitar. Men men, det ska det ju bli ändring på nu när jag ska träna tre gånger i veckan ända tills jag återvänder till Svea rike (Yeah right, troligt att jag lyckas med det). Det positiva som man uttryckte det när vi spelade var att nu så kan man ju dricka mer öl och äta mer ost. Så sant!

Jag har allt några öl att skriva om nu kom jag på. Alaskan Amber av Alaskan Brewing Co. är en sjukt god öl (jag gillar många som är är amber-färgade). Inte så närproducerad, men sjukt god. Nästa är ännu en öl från New Glarus Brewing Co. Hometown Blonde heter den. Det är en Pilsner men dom kallar den för Bohemian Lager. God? Jepp! Den sista i bilden är Louie's Demise gjord av Milwaukee Ale House. Det här kan man säga är veckan köp-baserat-på-den-häftiga-bilden-på-sexpacket-somtyvärr-inte-var-med-på-flaskan. Den var inte så god som namnet och bilden var häftig. Som bonus så har jag ett äss i rockärmen. Jag och Lina var (som Lina säkert redan har skrivit om, ni får kolla bloggen) på the Old Fashioned i fredags och åt och drack. Dom har ett enormt utbud av öl vilket gjorde det omöjligt att välja själv. Jag frågade efter en weiss och en pils och då fick jag och lina 4 små glas med olika öl att provsmaka. Dom var alla god, men vi lyckades välja en var. Tyvärr så pratade bartendern så förbannat snabbt att vi hann inte uppfatta vad han serverade oss. Det här var dock inte storyn som jag skulle berätta utan bara en parentes. Vad som gjorde min kväll var att jag hittade en Weissbier som heter "El Hefe", precis som El Hefe i NOFX.Gillar man inte det så gillar man inte öl säger jag. Tyvärr så var inte ölen lika god som man hade hoppats på. Det gör dock inget, för den har ett tufft namn, och det kommer man långt med.


 

När det gäller snabbmaten som jag skrev att jag skulle skriva lite om så har jag bara börjat skrapa på den fett drypande ytan som finns. Jag ska beta av alla olika restauranger som finns. Än så länge har vi ätit på: Arby's, Taco Bell, Culver's, Subway. Jag kommer inte på fler just nu, pinsamt. Får jobba på det.  Jag har ett andra mission vilket är att hitta den bästa burgaren. Just nu efter ha testat en 6-7 olika ställen så är burgaren på the Great Dane i Hilldale den bästa. Se bild.Okej, det blev visst en lika lång inlägg som vanligt. Typiskt. Har man så enkla intressen och nöjjen som jag med mat och öl så hinner man med en hel del på en vecka.

BTW. Badgers vann mot Purdue "Boilermakers" (löjligt namn) med 38-14 på bortaplan. Badgers är nu 5-2. Det börjar arta sig.

Ha det gött!!

4 kommentarer:

 1. Hej Lina.

  Vad roligt att du kikade förbi mej :)
  Jag tackar och bockar för din fina kommentar.

  Jag håller såklart med dej. Visst har man saker man inte vill vara utan. Fina minnen, böcker, ärvegods, foton mm. Saker som berättar min historia eller bara är vackra att se på och som jag trivs att omge mig med.
  Men ibland går det till överdrift. Jag är en riktig samlare och har extremt svårt att slita mej från saker... även sånt jag faktiskt skulle kunna slänga med gått samvete.
  Det händer tom att jag köper en ny möbel(oftast second hand iofs) bara för att härbergera mina saker och när jag graver i "skiten" på allvar undrar jag varför jag sparade på det från första början... som Ameliatidningarna typ.
  Ett drag som kostar mig både tid och pengar.

  Nu ska jag kika runt på din blogg, hoppas vi "ses" igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst känns det som att man aldrig kan ha för mycket förvaring :)
   Hoppas det går bra med din nästa storstädning
   /Lina

   Radera
 2. jag vill ha den burgaren!
  och jag bad väl er hålla utkik efter diner-inredning?! vore guld.
  tack.
  puss/jo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Diner-inredning? Ska försöka :)
   kram Lina

   Radera