torsdag 16 maj 2013

Hej då varma vantar - välkommen värmen!

Vi har njutit av fantastiskt väder de senaste dagarna. De senaste två veckorna faktiskt. Ända sedan mamma och pappa var här har vi bara haft några få dagar med lite sämre väder. Det är en sådan fantastiskt mustig och prunkande grönska som nu omger oss. Jag älskar det! Våren kan vara så jäkla tråkig tycker jag (inser att jag kanske kommer ändra mig om/när jag får en egen trädgård men tills dess håller jag fast vid det att våren är den årstid jag tycker minst om av alla).
20130511-IMG_822020130511-IMG_823220130511-IMG_8233
Det är ju nämligen den här tiden jag saknat. Tiden när maskrosorna nästan håller på att blomma över, som jag längtat efter. Tiden när jag kan sova med vidöppna fönster om jag vill. Tiden, när jag kan gå upp och ta på mig ett par shorts och ett linne och veta att jag inte kommer frysa när jag går utanför dörren. Tiden när jag inte behöver frysa!

2 kommentarer:

  1. Nä frysa vill nog igen!Härligt att det äntligen brakar till med våren.Det är likadant här. Har klippt grästet 2 ggr denna vecka,påtar i landen,grillar i shorts, kör med Guinness endast iklädd i T-shirt.Det är 24¤ och det är skööönt. Livet är tillbaka efter vinterdvalan!
    Kram

    SvaraRadera