fredag 5 april 2013

Äntligen Fredag

Nu är vi hemma i Madison. Har haft fullt upp sedan vi kom hem och varit lite dåligt med bloggande känner jag. Så här kommer en liten uppdatering. Idag unnade jag mig en hel halvdag tillsammans med Megan med lunch, kaffe och sedan shopping på Macy's. Megan var på jakt efter en jobb-kostym och jag agerade villig hjälpreda och smakråd. (Dessutom hittade jag en ny foundation vilket kanske låter ganska ytligt att berätta om men faktum är att jag har saknat en riktigt bra foundation sedan vi kom hit. Jag har haft världens bästa foundation från Body Shop men den tog slut medan jag var här och det finns inte att köpa i Madison. Men nu har jag i alla fall hittat ett substitut. Den är inte ens hälften så bra som den jag hade innan, men den duger gott och väl till jag kommer hem och kan köpa en ny. Jaja, nog om smink.)
Vi hade fantastiskt kul och efter att vi hittat två olika kostymer till Megan gick vi loss på hattavdelningen. (Varför har folk inte hatt på sig oftare? Det är ju hur fint som helst!) Jag hittade massa tjusiga skapelser med breda brätten medan Megan körde på en lite mindre galen approach. Och sedan. Gud. Så hittade jag drömhatten. En sådan där stor hatt med stora krumelurer (vet inte vad det kallas) som bara skriker "bär mig på Ascot!" Tyvärr var det också en sådan hatt som skulle bli helt förstörd på flyget på väg hem så jag fick vemodigt lämna kvar den i affären. Suck.
Festlig bild på mig i Washington DC. Utan foundation, men glad som en lärka ändå ;)

Jag har börjat rensa bland alla semesterbilder men det tar ju sin lilla tid att välja ut och sedan redigera dem så ni får hålla ut lite till om det är så att ni sitter och väntar på en rapport. Men jag kände ändå att jag ville skriva någonting idag för det var så hiskeligt länge sedan jag skrev något. Hoppas ni får en riktigt bra helg.

Och grattis till finaste Josse som fyller år idag. Pöss på dig!

2 kommentarer:

 1. Tusen Tack för det! finaste ni.
  idag fick jag ett grattiskort också.
  you guys...
  puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. puss själv! önskar att vi kunde skicka något lite festligare men vi får spara det till vi kommer hem. då jäklar ska vi fira dig! kram

   Radera