lördag 9 mars 2013

Superfredag

Vilken toppendag jag (vi hade) igår! För det första fick vi en fantastiskt vacker morgon och jag tog med mig kameran på vägen till min kurs på universitetet för att fånga dimmolnen på bild. Efter en sådan morgon är det få saker som kan göra att man känner sig nere. Efter min kurs styrde vi monsterbilen åt Chicago O'Hare för att hämta upp Emma och Ivar.
Internationella kvinnodagen
På vägen hem stannade vi på Taco Bell för att börja deras amerikanska vistelse på rätt sätt - med amerikansk/mexikansk mat.
Sverigebesök
Väl hemma var det dags för presentöppning. Jag fyllde ju år i förra veckan (något som jag nästan helt glömt bort förresten) så vi passade på att dricka lite champagne. Och så fick vi dessutom en rejäl trave skvallertidningar så att vi ska veta vad som händer hemma och massa godis.
SverigebesökSverigebesök
Efter presentöppningen tog vi gratisbussen till stan för att se om vi kunde äta Fish Fry. Det gick sådär med det men tillslut fick vi ett bås på Graze. Äpplet faller inte långt från trädet kan man säga. Jag åt regnbågsforell medan övriga familjen Karlsson åt burgare och cheesecake till efterrätt.
Sverigebesök SverigebesökSverigebesök
SverigebesökSverigebesökSverigebesök
Nu är det dags att se vad lördagen kan bjuda på.
Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Kan bara instämma att det var en superfredag, som avslutades på det underbara sätt som Lina beskrivit. Emma och min inledning startade lite tidigare (kl 05+7TIM) på Henriksdalsringen med te och macka med Josefine och Nico innan vi körde till Arlanda. Flyget med SAS gick perfekt men det blev inte så mycket sömn som vi planerat. Avslutningen i Madison var minst sagt sömndrucken efter 23 timmar utan nämnvärd sömn. Men nu har vi sovit nio timmar och ser fram emot dagens program.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni har det!!

  Njut, ha en jättefin fortsättning på helgen tillsammans!

  Kramar
  Lotta

  SvaraRadera