måndag 7 januari 2013

Past Present Future

Jag fortsätter mina inlägg på temat "planera i god tid". Jag hittade nämligen den här gamla listan hos Clara och bestämde mig för att anta hennes utmaning - visserligen några år för sent och med lite ändringar. Men bättre sent än aldrig...

För fem år sedan... var jag mitt uppe i min utbildning och skulle skriva kandidatarbete. Jag satt med massor av omtentor och trodde inte att jag någonsin skulle bli klar.
För tre år sedan... hade jag börjat skriva mastersarbetet, skulle åka på exresa till Indien och kunde äntligen se ljuset i slutet av en fem år lång tunnel.
För ett år sedan... började jag och Kristoffer förbereda oss på att åka till USA och tänkte mycket på det och allt annat kul och spännande som skulle hända det kommade året, med massa bröllop och resor.
Igår... låg jag och kurerade mig i sängen genom att skratta åt Jenna Marbles videor. Hon svär hela tiden och är inte så lite tonårsbarnslig. Det passar mig perfekt. Speciellt när jag är sjuk.
Idag... har jag tvättat.
Imorgon... hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan gå ut i det fina vädret.
Om ett år... är jag tillbaka i Sverige och sitter förhoppningsvis och långfikar med några kompisar som jag längtat efter.
Om tre år... sitter jag i vårt nya kök i vårt nya hus med nya kläder, småbarn och djur (Nä, Kristoffer, inga djur kanske. Inte i köket i alla fall...) och bjuder någon på trettondagsfika.
Om fem år... är vi klara med renoveringen av vårt andra badrum (i det nya huset. Vi ska ju nämligen köpa ett renoveringsobjekt till hus) och planerar sommarens semester.
Påskfirande i sjötorp
Tycker att det är en synnerligen angenäm framtid jag (och Kristoffer) har att se fram emot :) (Det var därför jag la in i den här "synnerligen angenäma"bilden. Och för att jag tror det blir roligare för er att läsa mina inlägg om jag tar med en tillhörande bild.)
Nu ska jag inta sängen igen och spraya lite Extra Strength Soothing Throat Spay i halsen, vilket är skitäckligt så det borde hjälpa. Hoppas ni får en fin dag!

Edit: Det står att det är Kristoffer som har lagt upp det här inlägget med det ju jag, Lina, i fall ni inte förstod det. Vet inte riktigt vad som hände...

2 kommentarer:

  1. jag vill gärna komma och hälsa på i er utopi! love ya! /josefine

    SvaraRadera