lördag 20 oktober 2012

Brunch och Farmers Market

Idag testade jag och Kristoffer brunchen på Marigold kitchen. Jag vet inte om det var för att matchen började klockan 11 eller om det helt enkelt är ett sjukt populärt ställe (gissar på det senare) men det var i alla fall packat med folk. I den långa kön passade jag på att diskuterade min livssituation med en trevlig amerikansk dam som tyckte jag borde hjälpa till som volontär med både farmers market och med food stamps. Det är så lustigt hur lätt det är att börja prata med folk här jämfört med hemma. Varje litet möte bjuder liksom in till samtal och det är faktiskt väldigt trevligt. Fast jag är fortfarande lite dålig på att ta första steget, men vänta bara - när jag kommer hem kommer jag prata vitt och brett med alla :)
20121020-IMG_3146
Hursomhelst. Det var ju inte det jag skulle skriva om. Brunchen då alltså. Jo då Marigold var bra även om jag trodde att jag beställde någon form av chilenska posherade ägg. Fast det var egentligen posherade ägg med chilli. Så jag blev lite förvånad när jag fick min order. Nåja, det var ett honest misstake. Jag skyller på att jag var upptagen med att prata med den amerikanska damen...
20121020-IMG_3151
Jag har ju redan berättat om Farmers Market och har väl egentligen inte så mycket att tillföra den här gången men jag tröttnar ändå inte på att gå och kolla på alla härliga grönsaker. Det gör dock Kristoffer. Så det blev ett väldigt kort besök den här gången men bjuder ändå på lite färgglada bilder :)
20121020-IMG_3154
Ha en skön helg!

Translation: Had brunch at the Marigold kitchen today. Packed with people of course but it was still a nice experience and I had a nice chat with an american lady while we waited in line. She told me about some additional volunteer work I could keep myself busy with. She also thought that Madison was the best place to live in, in the whole of the good old U.S and A and congratulated us on our choice :)

2 kommentarer: