tisdag 11 september 2012

Första natten i Madison, WI

Vi överlevde flygresan! Det gick faktiskt ganska bra till och med. Bortsett från att vi inte kunde sova så mycket på grund av ett gråtande barn. Detta innebar dock att åtminstone jag fick chans att se tre filmer. Och sånt är ju alltid trevligt :)

Vi klarade första natten här i Amerikat riktigt bra. Fast min kropp var totalt paj igår, vilket kändes mindre skoj när Jim på FPL var snäll och körde runt oss en sväng i Madison... Hur som helst. Nu känns allt mycket bättre. 

Idag är det 11e september och flaggorna hänger på halv stång. Kristoffer är på FPL och orienterar sig. Jag har promenerat ut till Picknick Piont vid Lake Mendota och njutit av det härliga vädret och den underbara parkskogen vid sjön. Glömde så klart att ta med mig kameran så fick göra mitt bästa med iphonen för att visa dagen so far.
Från vänster till höger, uppifrån: FPL, Lake Mendota, Väg till Picknick Piont, Lake Mendota igen, Ytterligare en bild på Lake Mendota, Trapporna vid Picknick Point, Picknick Point och undersidan på en bro. 
Förresten. Roligaste igår var precis innan start i Detroit. När de ropade upp att man skulle stänga av sina mobiler och annan elektronisk utrustning la de till: "... Even if you are in the middle of a game of Word With Friends, like Mr. Baldwin." 

/Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar