tisdag 28 maj 2013

Sälja bilen - check

Nu är vi hemma i Madison igen. Känns fantastiskt skönt efter nästan tio dagar på resande fot. Kristoffer och jag är liksom den typen av människor som tröttnar på att äta dålig amerikansk "frukost" och leta nya spännande restauranger att äta på varje dag. Kanske låter konstigt men vissa saker är liksom roligare att göra när vi inte gör dem så ofta.
San Francisco
Så här glada är vi för att bilen är såld
Har förresten fått sålt bilen idag! Hurra! Det känns så jäkla gött att vi inte behöver oroa oss över den längre. Hade visserligen behövt en bil några dagar till så att vi kan åka och lämna möbler och saker till second hand och sånt, men då får vi helt enkelt hyra community car som vi gjorde de första veckorna. I vilket fall som helst känns det himla bra att vi nu har fått sålt de mesta av våra dyra grejer. Har varit mycket enklare än vad någon av oss föreställde.

Annars då. Jo då, idag har jag hunnit tvätta typ tre ton tvätt (okej, lätt överdrivet kanske, men 5 maskiner blev det och det kändes mycket) och börja sortera alla de 1047(!) bilder som vi tog på resan. Puh! Lovar att återkomma med full rapport om semestern så snart jag photoshopat klart allt. Kan ta ett tag...

2 kommentarer:

 1. GRATTIS !
  Säljare blir nästa tillskott på era CV.
  Du ser verkligen nöjd ut - Härligt !
  Ser fram emot alla era fina bilder och framför allt att få kraama om er här hemma snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Det hoppas jag verkligen inte, men skönt var det i alla fall :)
   Snart snart snart blir det kramar i mängder!
   kram Lina

   Radera