söndag 28 april 2013

Rätt bra ändå

Oj vad jag längtar efter gröna blad just nu. Det känns som att alla knoppar jag ser håller på att brista av all den energi som finns lagrade i dem. Och så känner jag själv också. Jag vill också bryta ut i någon form av vårskrik à la Ronja Rövardotter. Jag tänker lite avundsjukt på mamma och pappa som just nu befinner sig i New York och kan njuta av Central Parks underbara vårgrönska. Och tänk vad fint de kommer att ha det nere i Florida innan de kommer hit sedan! Jag är extremt avundsjuk på det och på dem. Egentligen skulle man kunna tro att jag var lika nöjd som fisken i vattnet. De senaste dagarna har värmen nämligen kommit hit till Madison. Igår på förmiddagen var jag ute och sprang i värmen så att svetten lackade, idag står alla fönster öppna medan jag (stor)städar, i morgon och i början av veckan ska det bli 21grader varmt och på fredag kommer som sagt mamma och pappa och hälsar på. Oj vad jag längtar efter det!
Central Park 2010
I Central Park för tre(!) år sedan. Kommer precis på att jag har letat efter den väskan (jag har i handen på bilden) hur länge som helst. Vill elakt tro att det är Kristoffer och inte jag själv som slarvat bort den, men historiken talar mot mig.
Så. Ja, vad ska jag säga. Jag har det ganska bra egentligen, trots längtan. Det är ju ändå en härlig känsla att få längta efter bra saker, personer och årstider. Ha en fin avslutning på helgen!

2 kommentarer:

 1. Härlig bild på dig!

  Och jag kan rapportera att de hade nog en förträfflig dag idag. Helt underbart väder!

  Kram och ha en fin vecka

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Och vad härligt att du säger det. Jag följer väderrapporten slaviskt numera. Skönt att höra att den verkar överensstämma :)
   kram Lina

   Radera