torsdag 7 mars 2013

Snart dags för golf?!?

Nu är det en vecka in i mars och våren bör inte vara så många veckor bort. Tyvärr så fick vi 20 cm snö här i veckan! Eftersom jag återupptog golfen förra säsongen efter 7-8 års vila så känner jag mig otroligt sugen på att komma igång och spela lite. Än så länge så får jag nöja mig med att titta på golf på tv för snön ligger fortfarande utanför dörren. Men det är inte så dumt det. På the Golf Channel så sänder dom golf 24 timmer om dygnet i HD. Det är lite enklare att titta på PGA golf live när man befinner sig på samma sida jorden.

Jag har faktiskt smygstartat med golfen lite trots allt. Jag tänkte att något användbart måste det ju vara med heltäckningsmattor i hela lägenheten. Så jag gick och köpte mig en putter och två dussin bollar. Och i veckan så kom ett packet med två övningshål som jag kan putta mot. Så nu är hela lägenheten min green. Lina är inte helt nöjd, eftersom hon inte kan hantera det oregelbundna ljud av puttar. Hon är lite konstig, ja vet.... men hon är så himla fin ändå.

Jag skrev förra paragrafen för ett par veckor sedan och sen dess så har det hänt grejjer. Jag hittade en golfaffär som hade gratis custom fitting under februari ut om man köpte något hos dom. Så jag passade på att köpet en ny Titleist 913 D2 driver och en volky wedge. Det skadar ju inte att golfutrustning är 25-40% billigare här än hemma i Sverige. Idag så var jag hos "Nevada Bob" (hur kan man inte gilla en affär som heter så??) och kollade lite på begagnade klubbor. Där har man ungefär lika många begagnade klubbor som Dormy i Göteborg har nya. Det finns ett enormt urval av klubbor. Jag tänkte först köpa två-tre stycken så jag kunde spela någon runda eller två här innan vi flyttar hem till Sverige. Men jag hittade ett skönt Titleist set från sent 90-tal. Lite svårare att spela än mina klubbor hemma hem otroligt sköna om man får en bra bollträff. Sen att 8 klubbor för ca: 70 USD gör ju inte saken sämre. Det enda som jag saknar nu är en golfbag och ett par skor.... och golfväder så klart. 

Mina nya och begagnade klubbor.. och min "fake" green
I morgon kommer pappa och Emma!! Hurra!! Vi är super exalterade över att få träffa familj igen...

1 kommentar:

  1. Nu har de lämnat vår lägenhet och begett sig ut mot arlanda... enjoy!
    önskar jag kunde ha varit med. ha det så kul!
    kramar jo

    SvaraRadera