tisdag 22 januari 2013

Minusgrader

Idag när vi vaknade var det -22 grader och snårblåst. Det gjorde att temperaturen i lägenheten snabbt sjönk till runt 16 i ställer för 20-22. Ganska kallt om fötterna när jag gick upp för att blanda pannkakssmeten med andra ord. Brr, säger jag bara!
Milwaukee
Igår var det också skitkallt. Då tog vi bilen till Milwaukee på utflykt. Vi hade tänkt gå på lite museum, äta och besöka Millerbryggeriet. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men mer om det en annan gång. Tills vidare tänkte jag illustrera hur kallt vi har det genom två bilder på mig själv från igår. Vi skulle gå på en tur på bryggeriet och jag lämnade mössa och vantar i bilen eftersom jag inte trodde att vi skulle gå ut något på turen. Uj, vad fel jag hade! Så idag tänker jag minsann inte lämna ifrån mig min mössa och mina vantar för en enda sekund.

2 kommentarer:

 1. Just nu har vi nästan lika kallt i Sjötorp -20 grader och jag tänker inte heller sälja långkalsonger, mössa och vantar. Funderar på vad jag skall packa med till Malaga. Om en vecka vid denhär tiden hoppas jag kunna sitta i morgonrocken och dricka kaffe på balkongen hos Bettan o Lars-Göran Tviksta. Men här är det ett härligt vinterlandskap att sitta inne i värmen och titta ut på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter inte helt fel med spanienvärme i morgonrock! Hoppas verkligen att ni ska få en riktig härlig vistelse där tillsammans.
   kram Lina

   Radera