torsdag 6 december 2012

Lördagen i Ely

Lördagen i Ely blev en fullspäckad dag, åtminstone för mig. En hyfsat lugn frukost följdes av en "fashon show" där modellerna (barn, ungdommar och vuxna från Ely) visade upp de lokal företagens utbud. Alla pengar gick till en organisation mot "child hunger" i Nevada. Vi fick sitta i ett rum som var fantastiskt utsmyckat med juldekorationer och (fullt utsmyckade) julgranar som sedan skulle auktioneras ut. Under hela showen lottade de ut priser och när de skulle lotta ut flygbiljetter till Las Vegas blev jag åter påmind om amerikanernas generositet. Den som vann flygbiljetterna sa nämligen att han och hans familj redan hade bokat resa till Las Vegas så de kunde lotta om biljetterna till någon annan. Så himla fint gjort tyckte jag.
Ely - 20121124 - 10
Efter fashion showen åkte jag och Kristoffer för att fira får andra thanksgiving med Kristoffers första värdfamilj. Vi hade såklart en supermysig kväll och fick äta lite andra rätter än på vår första thanksgiving vilket kändes väldigt lyxigt.
Ely - 20121125 - 1
Sedan följde vi med Andy&April till ett Casino för att ta en drink innan kvällens sista aktivitet - en gratiskonsert på den lokala bion. Jag vad hur trött som helst och tog en stor kaffedrink för att kunna hålla mig vaken. Men det var en rolig konsert med många vääääldigt exalterade (och några "lätt berusade") ungdomar :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar