lördag 22 september 2012

Kristoffers första inlägg

Okej, nu är det väl dags för mig att aktivera mig i vår blogg. Lördagar kommer vara min dag! Förra lördagen uteblev dock i avsaknad av internet. Men nu så, nu ska vi se. Jag kommer inte blogga om livsviktiga saker så som livet, hemmet, vädret, ekorrar eller andra gnagare., det får min kära fru sköta Jag kommer att ägna mig åt saker som är viktiga på riktigt. 
 • Öl (det finns en massa spännande mikrobryggerier i Wisconsin)
 • Sport (primärt amerikansk sport men även lite F1 eftersom säsongen börjar bli lite spännande igen)
 • TV (USA's favoritsysselsättning... min också!)
 • Träbroar (som andra broar... fast lite bättre och tuffare)
Det här är ölen som vi har i kylen för tillfället. Ölen kommer i den ordningen som jag gillar bäst för tillfället. 
 1. New Glarus Brewing Co. - Spotted Cow. Hur kan min inte älska en öl som har en hoppande ko på etiketten?
 2. Capital Brewery - Wisconsin Amber. En bärnstensfärgad öl som är as-god enligt mig
 3. Sam Adams - Boston lager. Lika god här som hemma
 4. Bud light. Hur folk kan trycka i sig mänger av denna öl är mer än vad jag förstår. Inte så awesome som man skulle kunna tro. Inköpt mer i nostalgiskt syfte.
F.V. New Glarus - Spotted Cow, Wisconsin Capital Amber, Bud light, Sam Adams - Boston lager
Nästa del som jag ska blogga om vad ju sport. Vi har inte haft möjlighet att gå på någon match än. Men jag sitter som klistrad framför TV just nu och kollar på när Wisconsin Badgers spöar skiten ur UTEP Miners. Det har inte vart en så bra start på säsongen för Badgers, men det kanske lossnar lite nu. 
Upptäckte också nu på morgonen att SPEED HD sänder F1 från Singapore. Hamilton tog pole och Button startar som fyra i morgon. Fjärde raka pole för McLaren, Woohoo!

Joel Stave är yngligen som just nu verkar vara Badgers räddning. Han ser ju ut som steriotypen av en quarter back, vit snubbe med långt blont hår.
Del tre blir som ni minns om TV! Denna underbara skapelse. Eftersom avgiften för kabeltvingår i hyran så kan inte Lina förhandla bort rätten till en massa tv-kanaler. Yes! Däremot så la hon en begränsning på TV som jag fick köpa. Så det blev en 42" Insignia (ett el cheapo märke från Best Buy), men det levererar vad den ska än så länge. När jag pluggade in den och gjorde en kanalsökning så hittade den ca: 250 kanaler varar 90 stycken är i HD. Jo jag tackar.... 
Kanallista och fjärren
Det finns mååååånga sportkanaler, 7 ESPN kanaler, BIG10 Network (3 kanaler tillägnade till College sport i Wisconsins liga) , 6 stycken Fox sport, MBL MLB HD, NHL HD, NFL HD, NBC Sport, Speed channel HD, The tennis channel HD, Golf HD. 
Som sagt, det finns nästan för mycket att titta på. 
Det är så många kanaler plus att dom har konstiga nummer, typ 70.3 (World Fishing Channel) eller 67.8 (Military Channel), att vi får ha en lista över alla kanaler framme för att hitta.

Allrajt, nu får det räcka för denna gången. Än så länge så är allt bra med mig. Jag kommer skriva mer om träbroar i framtiden. Jag har bara precis hunnit starta upp min forskning på träbroar här. 

// Kristoffer

4 kommentarer:

 1. Hur funkar det när fjärrkontrollen inte ens har en display?

  SvaraRadera
 2. Hur såg det ut i HD när Hamilton fick bryta?

  SvaraRadera
 3. Hallå Mr Heman!
  Det var ju intressanta fakta du förmedlar.He,he!Ska kolla om ölsorterna finns att tillgå i svedala.Det här med football kan vi inget om fast Halmstad har ett lag faktiskt.Hoppas att träbroforskandet går bra och att du trivs och att du inte fryser allt för mycket!!!Här hemma har det varit storbrand i hamnen.Samma konstgödning som Breivik nyttjade till bomben i Oslo,brann upp under 3-4 dar Hu,Bevare oss väl! 1000 ton kväve ut i havet.Aj,Aj!Det här kunde slutat riktigt illa ??? men nu är det hyfsat under kontroll.Hösten börjar göra sig påmind här också med mycket regn,kalla nätter och fina färger.Jakten har startat och Johan sköt en grågås som ska inmundigas lagom till MårtenGås. Ha de nu jättebra! Vi hörs snart! Sorry att vi missade scypetiden!Kramar till er båda!Gerti o Stefan

  SvaraRadera