tisdag 4 september 2012

Det ljusnar


Nedräkningen har börjat. Ja, den har ju börjat för länge sedan egentligen men nu börjar det faktiskt kännas på allvar att vi ska åka. Bara fem och en halv dagar kvar!
De senaste veckorna har varit ganska överjävliga faktiskt och varken jag eller Kristoffer har haft någon ork. Packning, flyttning, flyttstäd, jobb och tråkiga besked har avlöst varandra vilket har gjort att vi båda har varit helt tömda på energi. Minsta lilla motgång har liksom känts som en fet käftsmäll. Och precis när vi trodde att allt var fixat och klart för våra hyresgäster att flytta in – ja då gick tangentbordet till datorn, som de ska låna, sönder. Jaha. Så var det med det.


Men nu. Ja nu börjar det faktiskt ljusna lite. För. Vi har ju faktiskt gjort all packning. Vi får bli omhändertagna av fina vänner som låter oss bo hos dem de sista dagarna i Sverige. Vi får se nya Batman-filmen (som enligt mig kan vara den bästa Batman film som gjorts – ever) och vi får chans att börja peppa inför Madison. 26 grader och strålande sol kommer det vara där när vi kommer fram, enligt weather.com. Inte fy skam det!
/Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar