tisdag 11 juni 2013

Hemma igen

Hej på er!
Nu är vi äntligen hemma i vackra, underbara Sverige igen. Eller ja. Vi har varit hemma sedan i torsdags (landade alltså på självaste nationaldagen) och än så länge känns det grymt bra att vara hemma. Jag har jobbat mina första dagar och är helt slut i kroppen. Den är inte riktigt van vid att arbeta... Jag skyller dock lite av tröttheten på jetlagen också...
Albin tar studenten
Stackars Kristoffer är i Stockholm på kurs (han hade gärna velat sova i vår säng mer än en natt, men så blev det alltså inte) den här veckan vilket är tråkigt. Men samtidigt får han möjlighet att träffa sin syster och sitt syskonbarn och lite kompisar. Och det är ju fint. Det hade jag också gärna velat göra.
Sommar i Revesjöår 2011-168
Jag hade tänkt ge mig på att skriva ett fint avslutande inlägg men jag känner mig inte riktigt redo för det än. Är fortfarande så mycket att smälta så jag suger på den karamellen lite till. Så ni får roa er med att titta på lite gamla bilder i stället. Ville egentligen bara säga att vi är hemma och resan hem gick över förväntan.
år 2010-95

5 kommentarer:

 1. Skönt och roligt att ni är hemma igen!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Tack! Det är helt fantastiskt att vara tillbaka
   kram lina

   Radera
 3. Välkomna hem! Jag hoppas att ni har landat lite i tillvaron med jobb och att vara tillbaka hemma i Sverige igen. Fyllda med fantastiska minnen och erfarenheter från er tid i USA. Och jag hoppas att du väljer att fortsätta blogga för jag skulle sakna dig väldigt om du slutade nu. Äventyret är ju inte slut. Nu har ett helt nytt äventyr tagit sin början.

  Kram Lotta

  SvaraRadera