fredag 31 maj 2013

Olympic Peninsula & Tacoma

Torsdagen skulle bli en dag som vi, så här i efterhand, hade kunnat skippa. Vi satt nämligen i bilen (med lite pauser) mellan 8-20 typ. Anledningen. Vi hade bestämt oss för att köra Olympic Peninsula runt. Ett företagande som säkert hade varit toppen, om det inte hade regnat så förbannat mycket. Men nej, nu låter jag så där negativ igen. Inte meningen. Vi tar och tittar på lite härliga naturbilder från vårat stopp någon mil från Forks. Ute vid kusten.
Olympic Peninsula
Olympic Peninsula
Olympic PeninsulaOlympic Peninsula
Oj vad vackert det var. Och lite uppehåll precis när vi gick ut ur bilen dessutom. Fint värre. Sen kom regent igen och vi bestämde att vi skulle skippa La Push och bara bränna vidare mot Port Angeles. Med ett snabbt stopp i Forks för att fota en skylt då. Det var ungefär det som fanns att fota också. Det, och en Twilight-poster och ett pyttelitet "museum" om sågverk och sånt (sett till höger i bilden nedan).
Forks
När vi väl kom till Port Angeles kändes dock inte det så skoj heller så vi bestämde oss för att äta i Port Townend och sedan bränna ner till vårat (nu bokade) hotel i Tacoma. Det växer förresten någon form av gullregn precis överallt i hela Washington-regionen och även om bilden är kass så kände jag ändå att jag ville visa den för er.
Port Townend
Dagen därpå, på fredagen började vi tidigt med trä-möte hos APA i Tacoma. Sedan körde vi för att kolla på en träbro. Innan det hann vi också med ett besök på Tacoma Dome och ett bilmuseum.
Seattle
 Sedan var det äntligen dags för att lämna bilen och dra in till Seattle. Jag hade bokat in oss på "skandinaviska" Hotel Ändra för att vi skulle börja aklimatisera oss inför hemresan. Plus att de reade ut sina sviter vilket jag visste att Kristoffer skulle gilla. Vi blev inte besvikna!
Seattle
Första gång vi utnyttjar roomservice för mat. Bra skit

2 kommentarer:

 1. Skönt att ni slapp tornados i alle fall!Inte så kul med regn i cab heller förståss!Bra med skandinaviska hotellet på slutet!
  Ni är så välkomna hem! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis :)
   Vet inte riktigt vem det är jag svarar nu men kan med säkerhet säga -Tack! Vi känner oss väldigt välkomna hem :)
   kram Lina

   Radera