lördag 30 mars 2013

Skoskav och magnolior

Hej på er. Just nu är vi i Washington DC och turistar med resten av världen. Vi hade blivit varnade för att det skulle vara mycket turister här men kunde inte riktigt föreställa oss att det skulle vara så här löjligt mycket. Det är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att det är Spring Break (för många skolor), påskhelg och National Cherry Blossom Festival, men ändå... För tillfället sitter vi och relaxar på vårt "groovy" (det finns en leopardfärgad morgonrock på rummet) hotel eftersom vi har promenerat till fötterna sa stopp i två dagar nu. Råder bot på skoskav genom att sitta barfota med med en flaska rödtjut, ett sexpack, chips, Golf Channel och lite böcker. Eller nått åt det hållet i alla fall. Mycket trevlig paus från turistandet med andra ord.

Vi har tagit precis hur många bilder som helst men jag tänkte organisera dem när vi kommer hem till Madison och kan ge en en fullständig redogörelse över vår semester. Men jag kände att jag bara var tvungen att visa lite bilder på magnoliablommorna som blommar så vackert i hela staden.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. visst är det! på senare år har jag verkligen fått upp ögonen för dessa fantastiska träd/blommor. planerar att fylla min framtida trädgård med dem :)

   Radera
 2. Glad påsk igen!Otroligt vackra blommor på bar gren-fachinerande! Finns några Magnolior i omgivingarna men det dröjer nog lite innan blomning. Fortfarande -8 på natten. Jättefint och varmt på dagarna. 25 cm is på Kvarnsjön!Vi är helt knallröda i nyllet! För 2 år sen badade Stefan även om det var friskt!Hade blivit vissa problem idag!Operationen med Lulle gick bra! Hon ligger kvar på Borås lasarett och vi får inte besöka henne pga infektionsrisk. Hon får sjuktransport till Halmstad snart! Vi är lite chockade allihop av vurpan och dess konsekvenser! Vi som hade såå himla kul och så fick det hela ett så trist slut! Stackars Gunnel!Redan i morgon ska hon testa att stödja på det nya benet. Hej å hå!Hoppas att ni är nöjda med östkustresan! Imorgon ska vi låna på bibblan-det blir amerikaböcker!
  Kram Gerti!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch vad läskigt det låter. Hoppas verkligen att allt går bra på sjukhuset och att hon återhämtar sig snart. kanske kan skyoa på onsdag eller något så får ni berätta mer.
   kram kram

   Radera