tisdag 15 januari 2013

Skåpmat

Igår var vi och såg Les Misérables. I alla morgonsoffor och nyheter har ju denna filmen höjts till skyarna och vi (mest jag) tyckte att det var lika bra att gå och se om det fanns någon vettig grund till det. Varken jag eller Kristoffer har sett musikalen så vi var båda lite förvånade över att de verkligen sjöng sig igenom hela filmen. Hade trott att det skulle vara några vanliga konversationer men jag tror att jag kunde räkna till 3. Hur som helst. Det var väl en bra film. Lite seg emellanåt även om jag såklart satt och snyftade i slutet men så bra som de lovade på nyheterna vet jag inte om jag tycker att den var...
1) Dumplings i frysen 2) Chips och öl i skåpen. Hur många olika sorter tror ni att vi har? 3)...och glass och blåbär till pannkakorna 4) och så kylskåpet
Annars tänkte jag bjuda på lite hemma hos besök. Jag tänkte jag skulle visa vad som gömmer sig i våra skåp och i kylskåpet. Och så tyckte jag att det jag fick till en fyndig rubrik också, så bara det är ju en anledning att visa upp dem :)

4 kommentarer:

 1. Ordning och reda ser jag ;)

  Vi har ett exakt likadant kylskåp - och jag blir tokig på frysen. Vi hade en som var lika stor som kylen i Sverige...nåja, lika bra kanske så vi äter upp det vi har fryst in ;)

  Les MIs: blev också förvånad att de sjöng i princip hela tiden, men snyftade också på slutet ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Ordning och reda säger du. Ja, det ser ju faktiskt så ut på bilderna, men när man väl ska ha någonting så hittar man aldrig det ;)

   Ja, frysen är ju på tok för liten och det är lite svårt att organisera den, så det ska bli skönt att komma hem till vår svenska frys.

   kram kram

   Radera
 2. det ser nyttigt och gott ut!... hm..
  blir skitsugen.
  kram jo

  SvaraRadera