lördag 12 januari 2013

Frisk

Oj, nu har det gått många dagar sedan jag skrev ett inlägg. Nej, det har inte hänt något i fall ni är oroliga. Jag har bara varit totalt orkeslös och trött på att ha ont i halsen. Lyckligtvis hittade Kristoffer den bästa medicinen till mig - whisky. En dag med gurglande och kontinuerligt smuttande av detta livets vatten så var allt frid och fröjd igen. Ja, nästan :) Dessutom kom en efterlängtad julklapp från Kristoffer med posten och det gjorde att jag genast blev mycket piggare. Min nya kalender som jag har suktat efter i typ ett halvår. Dock blev jag naturligtvis ganska upptagen med att planera in årets alla födelsedagar och annat viktigt så jag glömde helt bort att jag skulle blogga.
Daily Journal 2013
Min efterlängtade Frankie daily journal, som ligger och vilar på några andra favoriter, en resebok om Washington DC och en annan om fotoredigering i Lightroom. Den sistnämnda är skriven av den mycket underhållande Scott Kelby, som är lite av en husgud (i alla fall för Kristoffer) när det kommer till den typen av fotoböcker.
Annars har det inte hänt så värst mycket. Jag har ju mestadels varit sängliggande och bara gått ut för min dagliga tur till affären och då är man tyvärr inte med om så mycket spännande. Fast igår gick jag förresten en promenad i skogen men det var vansinnigt jobbigt eftersom det har varit töväder nu några dagar. Jag gled runt i det som började bli snöslask och kunde bara se några tiotals meter framför mig i dimman. Efter bara en timmas promenad var jag alltså helt genomsvett och kastade mig i soffan så fort jag kom hem. Väljer att skylla på halsontet snarare än min dåliga kondition (har helt tappat mina träningsrutiner under vintern och kastar avundsjuka blickar på Kristoffer som lyckas träna både ultimate och hockey)...

I kväll är vi bortbjudna till en av Kristoffers kollegor på middag. Ska bli bli super!

Trevlig helg

2 kommentarer:

 1. Du...tror att man måste vara frisk för att överhuvudtaget kunna glädja sig åt saker i livet så det är lugnt.Kan ju för f-n inte köra pass när man inte mår bra. Det blir bättre och du kommer att bli starkare och in a good shape tills vi kommer. Jag utmanar dig!!!!Har nämligen ett lite tunnaavblistarkareprojekt- på gång!!!
  Vad tror du on skype idag vår tid kl.20.
  Har Gåsamiddag/examensmiddag för Caroline och det vore ju kul att samlas och prata lite, eller? Passar tiden?
  Kram,kram på er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kristoffer är nog och spelar hockey men jag är hemma så det låter bra. Kram kra

   Radera