tisdag 2 oktober 2012

Månaden som gick

September har varit en extra händelserik månad i år. Vi har packat ihop nästan alla våra saker och det har varit både befriande och jobbigt på samma gång. Vi har brottats med att packa för alla årets årstider i 3 resväskor. Men framförallt så har vi brottats med att säga hej då till våra vänner och vår familj.

Har inte massa bilder på avsked eftersom det är för ledsamt att titta på så dessa glada bilder får symbolisera det i stället.
Vi firade födelsedagar, lekte lekar och hjälpte till att packa ihop Kristoffers föräldrars hem. 

Detaljer från lyxhotellet vi bodde på sista veckan
Vi fick bo hos våra snälla kompisar medan vi flyttade ut ur lägenheten och det var som att bo på ett lyxigt hotel.

20120927 - 3
Wisconsin State Capitol tornar upp sig bakom Monona Terrace
Och sedan. Ja, sedan flyttade vi till Madison, WI. Men det ni ju allt om redan :) 

Undrar just vad oktober ska bjuda på för spännande. Vi ska i alla fall försöka gå på President Obamas tal här i Madison. Hoppas bara vi får plats. Om vädret blir sämre ska vi besöka lite innomhusgrejer som Capitolium, museer och så ska vi självklart gå på någon match och såklart en del microbryggerier - Kristoffer lovar att han ska dokumentera väl så du kan känna dig lugn, Emil.

Translation: During September we said good bye to our family and friends and headed for Madison, WI. Coming up this month: President Obama visits Madison and we'll try to catch his speech, we'll try to take a tour of Wisconsin State Capitol Building, catch a game and visit some microbreweries. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar