fredag 28 september 2012

Nytt land, nya maträtter, del 2

För några dagar sedan försökte jag mig på ett nytt recept inspirerad av fina Clara. Det såg vansinnigt gott ut på bild och när jag sedan hittade en stor butternutsquash för bara 0,98 dollar bestämde jag mig för att slå till. Dock kunde jag varken hitta västerbottenost eller några mer spännande svampar än champinjoner. Men det här ska nog gå bra ändå, tänkte jag. Hrm... Ja, jag är ju som sagt inte så noggrann när det gäller att följa recept. Så jag öste på med massa tärnad butternutsquash, rödlök, vitlök, champinjoner och så toppade jag allt med parmesan och honung. Visst låter det gott? Eh... ja, det räcker väl med att jag säger att rödlöken var ett BIG misstake.

Men, det ser ju bra ut på bild i alla fall. Tur att Kristoffer hade sina lean pockets att trösta sig med. Och så äckligt tycker jag ändå inte att det var. Fast nästa gång skippar jag rödlöken.

Translation:
Trying new dishes but ended up having a bit of a disaster in the kitchen. Note to self: Skip the red union next time!

2 kommentarer:

 1. Jag brukar också försöka få lite variation på recepten utifån Kajsa Varg-tänk. Kanske kommer din spontanitet från mig? Spontanitet är bra...Variation är också bra...Ha de !
  Nu drar jag o Sälma till Hylton! Hälsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mys på Hylton för oss också
   kram Lina

   Radera