fredag 21 september 2012

Ekorrar och löprundor

Det finns så många härliga stigar att upptäcka här i Eagle Heights. Överallt växer lövträd som precis ska börja skifta i färg. 
Jag vill inte ta ut segern i förskott men jag har en känsla av att det blir en vacker höst, vilket vore härligt eftersom hösten är lite av min favoritårstid.
Det prasslar härligt under fötterna när jag är ute och springer, även om jag hoppar högt av allt prasslande i buskarna. Ekorrar! De är precis överallt! Förra lördagen när det var match , vad tror ni var inne på plan om inte, jo just det, en ekorre. Helt ofattbart. 


Min standard-löprunda (kan man säga så efter 2 turer?) tar mig ner till Picknick Point och tillbaka. Det är så avkopplande (bortsett från ekorrarna då) att springa gömd bland träden och njuta av ljuden från sjön och staden. Det finns också en hyfsat stor äng där man håller på att återställa Madison-präriens ursprungliga växtlighet. Den är full av både vackra och mindre vackra blommor och en hel del möss som kalasar på fröna. Hoppas bara att det inte finns något stort slingrande som kalasar på mössen...
2 kommentarer:

 1. Hej vännen!Det låter som om du/ni har landat och börjar känna er hemmastadda. Njut av förhösten med vackra fäger och bra temperaturer. Bra ide´att börja teckna/måla, det är alltid avkopplande och kul efter en löprunda.Dagens väder är ösregn,blåst och +12..urk....ska putsa selen och greja inne. Sälma vill inte gå ut-inte jag heller.Ha en skön dag!Kramar från Gerti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag är det faktiskt lite mulet här också :). Jag hoppas att det ska bli lite varmare under dagen så att vår lägenhet ska värmas upp. De har nämligen inte satt på värmen i området än så när vi vaknar på morgonen är det bara att bulta på sig en varm tröja och starta spisen för att få igång blodcirkulationen. Men den 15 oktober då jäklar drar de igång den (om inte medeltemperaturen varit under 5grader, 10 dagar i följd förståss). Ska bli gött.

   Ja, jag hittade en superbra målarbutik här så jag känner mig verkligen peppad inför att börja måla lite mer. Ska bli skoj för det var så länge sedan jag målade något sist.
   kram Lina

   Radera